CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: Milí zákazníci, naši zaměstnanci i stroje si po celoroční práci zaslouží trochu volna. Od 13. 7. do 26. 7. čerpáme dovolenou. Své objednávky samozřejmě posílat můžete. Jen je, krásně odpočatí a s novou chutí do díla, budeme vyřizovat až od pondělí 29. 7. Krásné léto vám přeje váš GRUND.

PĚSTUJEME KVĚTINY

Doba je, jaká je. Zatímco ještě před pár týdny nasadila příroda jarní tvář a spolu s ní pupeny, následovalo rychlé a nečekané ochlazení s teplotami pod bodem mrazu. Každý zahrádkář ví, že pro pěstování nic horšího není.

Katastrofu hlásí pěstitelé meruněk i vinaři. Mrazy udeřily v době, kdy jsou rostliny nejchoulostivější. Mladé pupeny nemají, jak by se před nimi ochránily. Podle meteorologů si budeme muset na podobné extrémy zvykat. Přijmout je. Přizpůsobit se.

Co kdybychom na ně vyzráli?

Žádný zázračný způsob, jak ochránit květy před mrazy, v zásobě nemáme. Co však máme, jsou naše dovednosti. Proto jsme pro vás připravili koberečky s květinovým motivem. Květy a květiny jsou do nich nastálo vetkané, takže vydrží krásné a odolné vůči vnějším vlivům. Barvy zůstanou živé i po opakovaném praní a stejně syté i po letech používání. Co myslíte, je to alespoň nějaké řešení?

Květy přímo pod nohami

kvetiny_13052024_01

Motiv různobarevného květu předložky ART je natolik oblíbený, že ho nabízíme v šesti barevných provedeních. Květiny přitom vyrůstají napůl na šedém a napůl na béžovém podkladu.

kvetiny_13052024_02

Čím lépe doplnit snový kobereček FAIRY, než náručí různobarevných květů? Víla s křídly, jednorožec a květiny tvoří spolehlivě oblíbené trio každé malé princezny.

Rostlinné motivy a vzory

kvetiny_13052024_03

Na předložce COLANI 23 je nejzábavnější, že vítr, který si s lístky pohrává, nikdy nepocítíte. Předložka bude vždy přinášet výhradně hřejivé teplo a pohodlí.

kvetiny_13052024_04

Přírodu je možné pozvat i do nejintimnější části naší každodenní očisty. Něžně bílý sprchový závěs BOTANICA nabízí plnou náruč polního kvítí.

Květinová inspirace

kvetiny_13052024_05

Inspiraci přírodou nezapře kruhový kobereček TICHÁ ZÁŘ. Je jako vnitřek květu v celé jeho kráse a složitosti.

kvetiny_13052024_06

O tom, že nade vše milujete přírodu a květy, můžete dát vědět každému, kdo k vám zavítá. Rohožka WELCOME je jimi doslova posetá. Kdo ví, třeba se návštěvy ještě na poslední chvíli otočí a vrátí se až za pár minut s květinou pro hostitele.

Snad vám trocha jarní květinové inspirace pomohla vyrovnat se s rozmary počasí. My v GRUNDu si přírody vážíme. Závazek chránit ji je pevně zakotvený v naší firemní kultuře. Věříme proto, že si můžeme vypůjčit trochu její krásy pro vylepšení vašich domovů.