CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: Milí zákazníci, naši zaměstnanci i stroje si po celoroční práci zaslouží trochu volna. Od 13. 7. do 26. 7. čerpáme dovolenou. Své objednávky samozřejmě posílat můžete. Jen je, krásně odpočatí a s novou chutí do díla, budeme vyřizovat až od pondělí 29. 7. Krásné léto vám přeje váš GRUND.

Venkovní kobereček – dobrý nápad

V květnu nás příroda láká ven. Všude to voní, hýří barvami a i počasí umí nastavit vlídnější tvář. Jenže bychom neměli zapomínat na jednu věc: země zůstává po zimě pořád studená. Řešení je přitom tak lehké. A to doslova. Vezměte jeden ze svých koberečků ven. Neváží skoro nic a vašemu tělu přinese spoustu tepla a pohodlí.

Nadšenci do grilování, venkovních oslav a přátelských setkání vyhlížejí jaro snad s větší dychtivostí než námořníci pevninu. Jakmile to počasí dovolí, nahrnou se houfně ven. Co na tom, že všechno, na co se posadí, studí? V tu chvíli na tom nezáleží. Jenže by mělo. Pro všechny, kdo chtějí zůstat zdraví, jsou tu předložky a koberečky na ven. Protiskluzová vrstva zem izoluje a zvýší bezpečí třeba i na dlažbě kolem venkovního bazénu. Měkký vlas hřeje a je příjemný na dotyk. Když se kobereček zašpiní, nevadí. Vyprat ho je hračka a suchý bude dřív, než byste řekli dup. Použít můžete sušičku i venkovní vánek.

dovnitr-ven_21052024_2

Koberečky, které zvou ke společnému posezení

Předložka AUM v barvách trávy zve k posezení nejen vás, ale i další. Na setkání je přeci nejlepší, když se lidé mísí. SHAMBALA na to jde ještě explicitněji. Každou nepravidelnou kružnici může obsadit jeden člověk.

dovnitr-ven_21052024_3

Na motivy přírody

Ručně šitý Colani 1 připomíná rozkrojené jablko či vnitřek květu. Zelený ROMAN zase dokáže splynout s jarním trávníkem. Přírodou inspirované tvary nebo barvy do přírody patří, nemyslíte?

dovnitr-ven_21052024_4

Barev není nikdy dost

Rozkvetlé skalce mohou s přehledem konkurovat naše předložky, které přináší plnou náruč barev. SUMMERTIME se hravě postará o to, abychom si naplno užili „letní čas“, i když stále vládne jaro. COOL STARS zahřeje každé dítě, které se vám na chvíli podaří udržet v klidu.

Předložky a koberečky na ven jsou dobrý nápad. Zvlášť v ty dny, kdy je krásně teplo, ale u země to ještě neplatí.