CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: Milí zákazníci, naši zaměstnanci i stroje si po celoroční práci zaslouží trochu volna. Od 13. 7. do 26. 7. čerpáme dovolenou. Své objednávky samozřejmě posílat můžete. Jen je, krásně odpočatí a s novou chutí do díla, budeme vyřizovat až od pondělí 29. 7. Krásné léto vám přeje váš GRUND.

Předložky šetrné k životnímu prostředí

O tom, že myslíme a jednáme ekologicky, není pochyb. Vítězem se staly polyesterové koberečky GRUND, které mají nejmenší dopad na životní prostředí ve srovnání se světovou konkurencí.

Věděli jste, že v naší nabídce najdete předložky, které jdou v péči o životní prostředí ještě dál? Každá z nich se na péči o životní prostředí dívá trochu jinak. Pojďme nechat naše hvězdy v ekologii naplno zazářit.

den-zivotniho-prostredi_02

Královna recyklace

Předložka CONCORDIA je z 50 % vyrobená z recyklovaných materiálů. S myšlenkou recyklace jsme si ve firmě pohrávali delší dobu. Při výrobě předložek, zvlášť nepravidelných tvarů, vznikají přebytky. Naším velkým přáním bylo vymyslet postup, pomocí kterého bychom tento kvalitní a stále použitelný materiál vraceli do výroby. Výsledkem tohoto našeho přání a velkého snažení je právě předložka CONCORDIA. „Cordia“ znamená latinsky „srdce“. Tato předložka je skutečně naší srdeční záležitostí.

den-zivotniho-prostredi_03

Náš evergreen

Předložka LUXOR se pravidelně objevuje mezi našimi pěti nejprodávanějšími předložkami. Může to být tím, že je vyrobená z BIO bavlny bez dotyku chemie, může se na tom podílet její mimořádná hebkost, nadčasový vzhled, extra výška daná oboustranností předložky. My však chceme mnohem více věřit tomu, že si ji vybíráte právě proto, že je čistě ekologická.

den-zivotniho-prostredi_04

Šach mat pro rub

BIO bavlna opět ve hře. Tentokrát na předložce s šachovnicovým motivem. Předložku si rádi vybírají ti, kdo byli před příchodem předložek zvyklí zahřívat si nohy po koupeli či sprše s pomocí ručníku. CHESS je jednostranný, na rubové straně najdete uzlíky. Na té lícové však nabízí dokonalé pohodlí, příjemný hmatový zážitek a navrch ještě dobrý pocit z ekologické volby.  

den-zivotniho-prostredi_05

Náš vítěz - Polyester

Jak už jsme zmínili v úvodu, náš polyester byl vyhodnocený jako absolutní vítěz studie, zaměřené na dopad na životní prostředí. Vítězství představuje i pro vaši peněženku. Koberečky jako FEELING s různou výškou vlasu či žíhané TOUCHME v plných 10 odstínech patří mezi koberečky, za které zaplatíte nejméně. To už je dvojitá porce argumentů, proč si je vybrat.