Pro pestrý vstup do začátku školního roku

Září je období velkých změn. Letní slunné dny jsou pomalu minulostí a do příštích velkých prázdnin snad ani nemůže být dál.
S naším koberečkem je vstup do začátku nového školního roku o poznání příjemnější.


Dětské koberečky GRUND

se postarají o to, aby příští chladnější měsíce prožily děti ve zdraví. Jsou plné pestrých barev, hravých a oblíbených motivů. Pokojíčky vašich malých pokladů rozzáří a prohřejí. Až se poprvé rozezní budík k rannímu vstávání, bosé nohy získají hebký, měkký a hřejivý podklad.

ČERVENÝ VLÁČEK_80_ b4266-043001184_8590507900030_MAIN_2

Dětská předložka Grund

je vždy navržena a vytvořena s ohledem na děti. Pro menší či předškolní děti máme přichystané koberečky, které pracují se základními barvami a jednoduchými motivy. Starší děti mohou spolu s nimi objevovat různé planety, kouzelné postavy či říše zvířat.

deti

Bezpečí na prvním místě 

Každý rodič ví, že udržet dítě v klidu je nadlidský výkon. Proč chodit, když můžete běhat? Proč sedět, když můžete poskakovat? Proč stát, když můžete tancovat? Koberečky GRUND umí s dětmi držet krok. Pro jistotu a bezpečí vašich dětí jsme je vybavili protiskluzovou vrstvou, která udrží koberečky na místě. 

Děti vědí, co je dobré 

Pro dnešní děti je velmi důležitá ekologie. Rády pomáhají s péčí o naši planetu, protože si velmi dobře uvědomují, jak je to důležité. Předložky GRUND nemusí urazit půlku světa, aby se dostaly k vám domů. Vyrábíme je pro vás v podhůří Krkonoš. Mimo jiné volíme šetrné zdroje energií a ekologie je pevně zakotvena i v naší firemní kultuře. Kromě měkkého pohodlí vám naše předložky přinesou hřejivý pocit, že děláte něco dobrého i pro Zemi.