CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: Milí zákazníci, naši zaměstnanci i stroje si po celoroční práci zaslouží trochu volna. Od 13. 7. do 26. 7. čerpáme dovolenou. Své objednávky samozřejmě posílat můžete. Jen je, krásně odpočatí a s novou chutí do díla, budeme vyřizovat až od pondělí 29. 7. Krásné léto vám přeje váš GRUND.

Pro pestrý vstup do začátku školního roku

Září je období velkých změn. Letní slunné dny jsou pomalu minulostí a do příštích velkých prázdnin snad ani nemůže být dál.
S naším koberečkem je vstup do začátku nového školního roku o poznání příjemnější.


Dětské koberečky GRUND

se postarají o to, aby příští chladnější měsíce prožily děti ve zdraví. Jsou plné pestrých barev, hravých a oblíbených motivů. Pokojíčky vašich malých pokladů rozzáří a prohřejí. Až se poprvé rozezní budík k rannímu vstávání, bosé nohy získají hebký, měkký a hřejivý podklad.

ČERVENÝ VLÁČEK_80_ b4266-043001184_8590507900030_MAIN_2

Dětská předložka Grund

je vždy navržena a vytvořena s ohledem na děti. Pro menší či předškolní děti máme přichystané koberečky, které pracují se základními barvami a jednoduchými motivy. Starší děti mohou spolu s nimi objevovat různé planety, kouzelné postavy či říše zvířat.

deti

Bezpečí na prvním místě 

Každý rodič ví, že udržet dítě v klidu je nadlidský výkon. Proč chodit, když můžete běhat? Proč sedět, když můžete poskakovat? Proč stát, když můžete tancovat? Koberečky GRUND umí s dětmi držet krok. Pro jistotu a bezpečí vašich dětí jsme je vybavili protiskluzovou vrstvou, která udrží koberečky na místě. 

Děti vědí, co je dobré 

Pro dnešní děti je velmi důležitá ekologie. Rády pomáhají s péčí o naši planetu, protože si velmi dobře uvědomují, jak je to důležité. Předložky GRUND nemusí urazit půlku světa, aby se dostaly k vám domů. Vyrábíme je pro vás v podhůří Krkonoš. Mimo jiné volíme šetrné zdroje energií a ekologie je pevně zakotvena i v naší firemní kultuře. Kromě měkkého pohodlí vám naše předložky přinesou hřejivý pocit, že děláte něco dobrého i pro Zemi.