BACK TO NORMAL

Zatímco na konci prázdnin obchodníci s oblibou komunikují tzv. „back to school“, nám se chce vykřičet do světa, že se vracíme do normálu. Prázdniny totiž pro rodiče často znamenají pravý opak toho, co pro děti. Vymyslet pro ně program na dva měsíce tak, aby je bavil, aby v něm byl zahrnutý i společně strávený čas a to vše skloubit s vlastním zaměstnáním, je výkon hodný odměny. Proto jsme se v letošním „back to school“ období rozhodli odměnit vás slevou 20 % na veškerý sortiment značky GRUND. Udělat si radost něčím hezkým si totiž rozhodně zasloužíte.

emotion_kidsday

Jistě si sami pamatujete ze školních let, jaké bylo těšit se na prázdniny. Začínalo v zásadě už prvního září a čím víc se blížil červenec, o to víc nadšení stoupalo. Někteří z vás se dokonce účastnili památného úprku hlava nehlava směrem ven ze školní budovy, které následovalo po posledním zvonění. Prázdniny byly zkrátka nejlepší část roku a to s takovou jistotou, že za sebou dokonce nechávaly i Vánoce.

Zatímco jako děti jsme nevnímali, co všechno je pro naše dva měsíce bezmezné radosti potřeba zařídit, oběhat, často i obětovat a především zaplatit, jako rodiče to víme velmi dobře. Prázdniny vyžadují strategické uvažování, precizní plánování a často i diplomatické vyjednávání. Za tento náš výkon se odmění nemilosrdným ždímáním našich peněženek a minimálním vděkem ze strany těch, pro které to všechno děláme.

Každý výkon si zaslouží odměnu

AMMONA_60x100_b3616-16297_8590507282631

Nám ve společnosti GRUND vaše zásluhy neunikají. Snad pro vás bude alespoň malým oceněním sleva 20 % na veškeré zboží značky GRUND. Udělat pro sebe něco hezkého si totiž po vší námaze opravdu zasloužíte. Předložky, koberečky, koupelnové i bytové doplňky značky GRUND se mohou stát symbolem návratu do normálního chodu domácnosti. Vyrábíme je pro vás v podhůří Krkonoš, takže to k vám nebudou mít daleko. Jakmile je pro svůj domov objevíte, zjistíte, že s vámi mají společného mnohem víc, než se zdá. Především je na ně spoleh a vy jste svým dvouměsíčním plánem pro své děti právě prokázali to samé.

Na děti stále myslíme

HAPPIES_100x100_b4296-053001137_8590507905752_MAIN4

Jako děti jsme si nepřáli vědět nic o tom, jaké vybočení z běžného stavu představují prázdniny pro naše rodiče, a asi je to dobře. Dětství má být daleko od všech starostí. Abychom si tuto pravdu připomněli, slevu 20 % ponecháváme i na předložky a koberečky pro děti. Vaše děti si je zamilují. Jsou hebké, měkké, bezpečně drží na místě a dají se snadno prát. Pokojíčky vašich dětí zútulní a pomohou jim lépe se vyrovnat se skutečností, že do dalšího velkého letního dobrodružství je tak nemožně daleko.