Béžové předložky pro klidný domov

Věděli jste, že bezkonkurenčně nejprodávanější jsou u nás béžové předložky? Béžová je nadčasová, neutrální, univerzální, ale také velmi praktická. Máloco je na ní vidět. Do našich duší přináší tato barva klid. Vzhledem k tomu, že koupelna by měla být místem uvolnění a relaxace, přítomnost béžové smysl dává.

Béžová se hodí ke všemu. Ladí s kamenem i dřevem, a to jak ve světlém, tak i kontrastním tmavém provedení. Béžové předložky najdeme v přírodních koupelnách, ale pasují i k modernímu či industriálnímu stylu. Ocení ji malé i velké koupelny, protože prostor nijak opticky nemění. Snad proto se tato barva u vás těší tak mimořádné oblibě.

Snese ledacos

bezova_11092023_2

Dalším důvodem, proč jste si tolik oblíbili právě tuto barvu, je bezpochyby její praktičnost. Zatímco na bílé či černé je všechno vidět, béžová leccos snese, což je v koupelně výhodou. Jakmile po čase uznáte, že je na místě praní, béžové předložky je možné vyprat stejně snadno, jako jakékoli jiné předložky v naší nabídce. Tak jako ostatní předložky jsou béžové koberečky rychleschnoucí. Možnost sušení v sušičce celou věc ještě urychlí.

Hřejivé, jako srst ovečky

bezova_11092023_3

Název barvy se odvozuje od francouzského slova „beige“, které označovalo ovčí vlnu. Směsice šedé se žlutými a hnědými tóny nadýchané ovčí chomáčky skutečně vystihuje. Béžová patří mezi teplé odstíny. Spolu s přirozenou měkkostí, hebkostí a hřejivostí každého koberečku GRUND se pocit z útulného domova ještě umocní. Zároveň je barvou klidu, vyrovnanosti a relaxace. Přeje si někdo z vás se doma cítit jinak?

Čisté, či s motivy?

bezova_11092023_4

Předložky v nejprodávanějším odstínu nabízíme jak jednobarevné, tak s nejrůznějšími motivy. Béžová vypadá hezky s hnědou, bílou, černou, ale zajímavého efektu dosahuje i v kombinaci s živou červenou či žlutou. Předložka ART o tom ví své.

A která béžová předložka u vás jednoznačně vítězí? Je to MELANGE a to jak v odstínu béžové, tak příbuzné šampaň.