Vyfoťte svůj kobereček GRUND

Věděli jste, že koberečky nemusí sloužit jen na doma? Jejich výhody oceníte i při pobytu venku. Vezměte svou předložku na piknik, letní grilovačku, nebo s její pomocí zkrášlete dětský venkovní domek. Předložky jsou lehoučké, jdou snadno srolovat a až poslouží, jejich praní bude hračka.


Předložky a koberečky máme neodmyslitelně spojené s našimi domovy. Napadlo vás někdy, že stejně dobře můžou posloužit i venku? V létě většina z nás tráví venku mnohem více času. Mít pod bosými nohami měkko, hebko a útulno je nejen příjemné, ale i rozumné. Ne nadarmo se říká, že nastydnutí jde od nohou.

vynes-GRUND_15082023_2


Zútulnit terasu, zvýšit bezpečí a pohodlí u bazénu, posunout venkovní meditaci na novou úroveň, nebo vyšperkovat dětský venkovní či stromový domeček s pomocí koberečku je tak snadné. Stačí ho vzít, srolovat a je to. Protiskluzová vrstva se postará o větší bezpečí, a povrch, který je měkký a hřejivý, naše bosé nohy vždy ocení. Jakmile kobereček svou práci odvede, jednoduše ho dejte vyprat. Suchý bude dřív, než byste čekali, zvlášť na letním slunci. Jeho barvám to neuškodí. Vždyť zvládají i sušičku.


Ideálními kandidáty na pobyt venku jsou naše polyesterové a polyakrylové koberečky a předložky. Kromě všech ostatních spolehlivých vlastností jsou vysoce antibakteriální, takže vašim bosým nohám udělají dobře. Nejlépe jim bude na místech, kam neprší. Déšť sice ustojí bez ztráty kytičky, ale zbytečně by do sebe nasákly vlhkost a schnuly by déle. Pokud se k nim budete chovat rozumně, zachovají si všechny vlastnosti domácích předložek.

vynes-GRUND_15082023_3


Vhodně sladit předložky s okolním prostředím je věcí vkusu každého z vás. Přemýšlet je dobré i nad vhodnou příležitostí. Oblíbené mandaly jsou jako stvořené pro meditaci, která přináší do našich duší klid. Terasy obklopené zahradou, která právě v létě často odhaluje své nejživější barvy, ocení střízlivější přírodní či jednobarevný design. Pozornost tak zůstane upřena tam, kam být má: na přírodu. Pestřejší vzory a motivy se zase hodí na travnatou plochu, kde mohou jednotvárnou zeleň oživit a zpestřit. S dětskými koberečky není potřeba napovídat. Jejich účel je jasný.


Pokud už jste výhody předložek a koberečků na ven objevili, pomozte nám inspirovat ostatní. Pokud nahrajete na náš Instagram či Facebook fotku vašeho venkovního koberečku a přidáte #loveGRUND, získáte od nás slevu 10 % na váš příští nákup.