Modré předložky přinášejí klid

Modrá je barvou klidu. Jde o studený odstín, proto ji máme tradičně spojenou se zimou. K létu však neodmyslitelně patří. Je barvou moře i nebe, kterých si v létě chceme užívat co nejvíce. Modrá předložka přenese kousek blankytného nebe a příjemně osvěžující vody přímo k vašim nohám.

trendy_2023_21022023_WELLNESS BLUE-2

Modrá barva je v koupelně velmi oblíbená právě pro své spojení s vodou. Najít ji můžeme na obkladech, dlažbě, na doplňcích či textiliích, ať už v podobě ručníků, osušek či koberečků. Právě u nich se na chvilku zastavíme. Modré předložky jsou hotový paradox. Studený odstín na měkoučkém koberečku přináší našemu tělu teplo, na které bychom ani v létě neměli zapomínat. Kobereček působí svěže, a přitom poskytuje tepelnou izolaci od podlahy, která zůstává i v létě studená.

Modré předložky nabízíme v celé řadě designového provedení. Zvolit si můžete jednu z jednobarevných variant, ovšem sáhnout můžete také po jednom z našich modrých vzorů, od abstraktních, kde se jednotlivé odstíny této oblíbené barvy různě mísí, až po konkrétní motivy z říše rostlin, zvířat, či samotné vody.

modre-predlozky_02082023_2

Stejně jako ostatní předložky GRUND vás modré koberečky potěší řadou spolehlivých vlastností. Jsou antibakteriální, rychleschnoucí a díky protiskluzové vrstvě také bezpečné. Vaše bosé nohy potěší a zahřejí, kdykoli na ně vstoupíte. Nabízíme je v různé výšce vlasu, z různých materiálů a v různých rozměrech. Pro léto se obecně více hodí předložky s nižším vlasem. Když do koupelny vstoupíme z rozpálené ulice, nechce se nám bořit nohy do příliš vysokého vlasu. Příjemnější budou předložky střižené na krátko, které neztrácejí nic ze své hřejivosti.

modre-predlozky_02082023_3

Po designové stránce je dobré se řídit dalším vybavením. Střízlivý interiér koupelny snese i výraznější design. Naopak koupelnám, které mají řadu dominantních prvků, budou více slušet jemné vzory či jednobarevné provedení.

Modré koberečky GRUND nejsou určené pouze pro koupelny. Jejich kvalitu a spolehlivé vlastnosti oceníte i v předsíni, ložnici, dětském pokoji či obýváku. Všude tam mohou přinášet klid a osvěžení nejen v letním období, ale i po zbytek roku.