CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: Milí zákazníci, naši zaměstnanci i stroje si po celoroční práci zaslouží trochu volna. Od 13. 7. do 26. 7. čerpáme dovolenou. Své objednávky samozřejmě posílat můžete. Jen je, krásně odpočatí a s novou chutí do díla, budeme vyřizovat až od pondělí 29. 7. Krásné léto vám přeje váš GRUND.

S láskou z Česka

Předložky GRUND jsou již více než 30 let opatřené razítkem: „Vyrobeno v České republice“. Koberečky si u nás sami navrhujeme, předeme, vyrábíme i prodáváme. Kromě Česka od nás putují do 43 zemí světa, kde zákazníci oceňují jejich vysokou kvalitu, která se nemění ani v průběhu let. Proto si na většinu předložek můžeme dovolit poskytnout záruku prodlouženou na 5 let.

IMG_5056

Přímo z podhůří Krkonoš

Základním pilířem společnosti GRUND je továrna v obci Mladé Buky v podhůří Krkonoš. Jsme si vědomi odpovědnosti, kterou za tento krásný kout naší země máme. Proto v každé fázi procesu dbáme na ekologické postupy a výrobu co nejšetrnější k životnímu prostředí. Energii získáváme z vody a samozřejmě také ze slunce.

DSC_1617

Vše na jednom místě

Základem každého koberečku značky GRUND je příze, kterou zpracováváme ve vlastní přádelně. Jako základní surovina slouží tzv. česanec. Dovážíme ho ze zemí, které mají s jeho výrobou staleté a mnohdy i tisícileté zkušenosti.

Než se z česance stane nadýchaná příze, musí ujít dlouhou cestu. Každý krok této cesty však máme plně ve svých rukou, lépe řečeno je v rukou našich zkušených přadlen. Právě dohled nad přípravou nám umožňuje kouzlit s barvami tak, jak jste u nás zvyklí. Kromě základních barev jsme schopni pomocí míchání dosáhnout snad všech myslitelných odstínů. 

emotion_designers working 

Konkrétní podoba je dílem našich návrhářů. U každé předložky je otázkou, zda bude šitá ručně, nebo strojově. Obojí má svá pro a proti. Stroje si poradí i s tím nejsložitějším vzorem a precizně ho dokáží převést do požadovaného tvaru i výšky vlasu, ruční práce však nepřestává mít své kouzlo a řada zákazníků právě tento nákladnější postup vítá.

DSC_1725

Od srdce až k vám

Během naší existence jsme dotáhli výrobní proces tak daleko, jak nám to jen dnešní svět umožňuje. Za našimi výrobky si 100% stojíme. Každá předložka, která zamíří k vám, nebo k zákazníkům po celém světě, bude vždy hřejivá a příjemná na přímý dotyk s pokožkou. Bezpečnostní prvky, jako je protiskluzový povrch či stálá barevnost, přitom zůstávají naprostou samozřejmostí. Kromě zkušeností a know-how do našich koberečků vplétáme ještě jednu důležitou ingredienci: naše srdce, a to je vždy na práci znát.